Cum plătesc?
Puteti opta pentru una dintre modalitatile de plata de mai jos:
1. Ramburs (plata la livrare)
In functie de metoda de livrare, comanda (valoarea integrala a produselor si a transportului) se va achita la agentul serviciului de curierat rapid. Daca optati pentru plata ramburs si adresa de facturare difera de adresa de livrare, numele destinatarului (persoana fizica) trecut la adresa de livrare trebuie sa coincida cu numele destinatarului trecut la adresa de facturare, cu exceptia situatiilor in care destinatarul este persoana juridica (firma) – astfel, prin aceasta metoda nu puteti trimite produsele altei persoane fizice la alta adresa.
2. Online - cu cardul bancar de credit sau de debit
Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.
Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.
Atentie!
Pentru evitarea platii duble a unei comenzi, va rugam sa nu reincercati sa platiti online o comanda decat daca aveti certitudinea ca nu ati finalizat anterior plata comenzii respective (mai exact, nu ati ajuns la ecranul de confirmare a platii de catre procesatorul de plati online selectat).
Nu se poate schimba procesatorul de plati online pentru o comanda la care s-a incercat plata online! Singura solutie de a efectua plata prin alt procesator de plati online este de a face o comanda noua la care puteti selecta celalalt procesator de plati on-line.
Garantarea calității
Toate produsele noastre respectă toate cerintele legislative si standardele de calitate impuse de UE.
Securitate
Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de https://www.euplatesc.ro/.
Daca ati ales metoda de plata ``Online prin card bancar`` este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului ``3-D Secure`` elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- ``3-D Secure`` asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!